Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De Bedienende Neven voor de Kids

Alle kinderen kunnen tijdens het kinderfeestje hun lol op! Deze neven zijn knotsgekke obers die wel raad weten met kip, patat en een flinke klodder appelmoes, en tussendoor een vet gave stoelendans!

Gegarandeerd een doldwaze middag voor uw koters... Een fles prik openen is al te moeilijk voor de twee. Probeer er maar niet op te letten, ze bedoelen het goed. De obers Wilfred en Willy openen het kinderfeestje op spectaculaire wijze, serveren de kroketten en frikandellen met de daarbij horende etiquetten. Vervolgens trakteren zij de kids op een coole dance-act!


Deze typjes zijn inzetbaar tussen de kleine gasten. Zij helpen met serveren van de frietjes en de prik. Helpen bij de garderobe en maken graag tekeningen met de kids, etc. etc.


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment en gekkigheid op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens kinderfeestjes, communiefeestjes, verjaardagen, buurtfeestjes en vele andere kinderevenementen.


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.

 

 


Prijs
1 uur 2 acteurs
€ 795,- (1 act)
2 uur 2 acteurs
€ 895,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 2 acteurs
€ 995,- (1, 2 of 3 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
OBER TYPETJES voor kinderfeestje boeken, OBER TYPETJES voor kinderfeestje inhuren, OBER TYPETJES voor kinderfeestje huren, OBER TYPETJES animatie, OBER TYPETJES tijdens het kinderfeestje, OBER TYPETJES prijzen, OBER TYPETJES mogelijkheden, OBER TYPETJES voor verjaardagen, OBER TYPETJES in de bediening tijdens het kinderfeestje, OBER TYPETJES boekingen, grappige OBER TYPETJES tijdens het kinderfeestje, OBER TYPETJES informatie, OBER TYPETJES voor partijen, OBER TYPETJES animatie acteurs, OBER TYPETJES improvisatieacteurs, leuke OBER TYPETJES, BEDIENING TYPETJES inhuren tijdens het kinderfeestje, BEDIENING TYPETJES boeken, BEDIENING TYPETJES mogelijkheden, BEDIENING TYPETJES tijdens het kinderfeestje, BEDIENING TYPETJES prijzen, BEDIENING TYPETJES huren in Utrecht, BEDIENING TYPETJES huren in Amsterdam, BEDIENING TYPETJES voor feesten en partijen, BEDIENING TYPETJES animatie acteurs, BEDIENING TYPETJES improvisatieacteurs.