Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Ober Wilfred voor de Kids

De jarige staat volledig in het middelpunt tijdens het verjaardagspartijtje! De kroketten en frikandellen pruttelen in de frituur, de ranja staat klaar om ingeschonken te worden, maar wie kan dat nou het beste doen?

U wilt als ouder graag zo veel mogelijk mee krijgen van het feestje… Ober Wilfred staat geheel tot uw beschikking om alle feestelijkheden op hilarische wijze in goede banen te leiden. Een beetje gekkig dat wel.. Maar je bent per slot van rekening maar één keer per jaar jarig, en dat moet gevierd worden!

Ober Wilfred zorgt er met zijn jarenlange ervaring voor dat het de jarige en zijn of haar vriendjes aan niks ontbreekt!

U kunt Wilfred ook boeken samen met zijn neef Willy voor nog meer hilariteit! Klik HIER Voor de Bedienende Neven voor de Kids


Dit typje is inzetbaar tussen de kleine gasten. Hij helpt met serveren van de frietjes en de prik. Helpt bij de garderobe, en maakt graag tekeningen met de kids, etc. etc.


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.


Deze improvisatie acteur verzorgt entertainment en gekkigheid op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens kinderfeestjes, communiefeestjes, verjaardagen, buurtfeestjes en vele andere kinderevenementen.

 

 


Prijs
1 uur 1 acteur
€ 499,- (1 act)
2 uur 1 acteur
€ 549,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 1 acteur
€ 599,- (1 of 2 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
OBER TYPETJE boeken voor kinderfeestje, OBER TYPETJE inhuren voor de kinderen, OBER TYPETJE huren voor verjaardagsfeestje, OBER TYPETJE animatie voor de kids, OBER TYPETJE tijdens het kinderfeest, OBER TYPETJE prijzen, OBER TYPETJE mogelijkheden, OBER TYPETJE voor kinderverjaardagen, OBER TYPETJE in de bediening, OBER TYPETJE boekingen, grappig OBER TYPETJE voor de kinderen, OBER TYPETJE informatie, OBER TYPETJE voor kinderpartij, OBER TYPETJE animatie acteur, OBER TYPETJE improvisatieacteur, leuk OBER TYPETJE, BEDIENING TYPETJE inhuren voor kinderfeestje, BEDIENING TYPETJE boeken, BEDIENING TYPETJE mogelijkheden, BEDIENING TYPETJE op uw feest, BEDIENING TYPETJE prijzen, BEDIENING TYPETJE huren in Utrecht, BEDIENING TYPETJE huren in Amsterdam, BEDIENING TYPETJE voor feesten en partijen, BEDIENING TYPETJE animatie acteur, BEDIENING TYPETJE improvisatieacteur.