Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Heren van het Frituur

Adrie en Leo zijn gespecialiseerde patatbakkers, maar draaien hun hoofd niet om als u liever een bitterballetje of frituurgarnituur geserveerd wilt hebben. 

Op een eigenwijze ambachtelijke manier maken zij van een vette snack een vette act.. Dus.. Nee, zelf koken hoeft niet meer.. bestel de Heren van het Frituur vandaag nog.. dan krijgt u een gratis servetje!


Deze typetjes zijn onder meer inzetbaar om rond te gaan met een bittergarnituur en ander 'stout' voedsel. Ook kunnen zij in een hoek staan met een frituurpannetje en al entertainend de hapjes (naar verzoek) bereiden.

Note: Zij doen dit op entertainende wijze, licht brutaal doch humoristisch. Echter gaan zij wel met zorg om met het etenswaar zodat dit eetbaar blijft!


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopening, verjaardag, productpresentatie, huwelijk, genereren van traffic naar uw beursstand en/of winkel/bedrijf, nieuwjaarsborrel, buurtfeest, evenement, etc.

 

 Prijs
1 uur 2 acteurs
€ 795,- (1 act)
2 uur 2 acteurs
€ 895,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 2 acteurs
€ 995,- (1, 2 of 3 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
HEREN VAN HET FRITUUR boeken, HEREN VAN HET FRITUUR inhuren, HEREN VAN HET FRITUUR huren, HEREN VAN HET FRITUUR animatie, HEREN VAN HET FRITUUR op uw feest, HEREN VAN HET FRITUUR tijdens uw feest, HEREN VAN HET FRITUUR prijzen, HEREN VAN HET FRITUUR mogelijkheden, HEREN VAN HET FRITUUR voor verjaardagen, HEREN VAN HET FRITUUR op uw bruiloft, HEREN VAN HET FRITUUR boekingen, grappige HEREN VAN HET FRITUUR, HEREN VAN HET FRITUUR informatie, HEREN VAN HET FRITUUR voor partijen, leuke HEREN VAN HET FRITUUR, HEREN VAN HET FRITUUR voor feesten en partijen, HEREN VAN HET FRITUUR animatie acteurs, HEREN VAN HET FRITUUR improvisatieacteurs