Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De Buurmannen

Kent u ze nog.. de klussers waar het televisie klustijdperk eigenlijk allemaal mee begon? De klussende buurmannen zijn nu in hoogst eigen persoontjes te boeken voor alle feesten en partijen die nog net dat ene spijkertje, schroefje of kitrandje kunnen gebruiken!

Van de geel en rode truitjes, de herkenbare blauwe mutsjes tot aan het identieke stemgeluid… Aan alles is gedacht om de jeugd oog in oog te laten staan met hun nostalgische klunshelden. Met hun “vakmanschap” en de niet altijd voor de hand liggende oplossingen op alledaagse klussen staan de twee buren u tijdens uw feestelijkheid heel graag bij. 

Gepaard met hun jarenlange kluservaring laten zij uw gasten binnen bij de garderobe, gaan zij met iedereen op de foto of lopen rond met hun creatieve kennis van zaken. 

Zorg er wel voor dat de draagbalken van uw feestlocatie niet in het zicht zijn van de heren..

Ajetooo!


Deze typjes zijn inzetbaar tussen de kleine gasten. Zij helpen met serveren van de frietjes en de prik. Helpen bij de garderobe en zijn dol op spijkerpoepen!


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment en gekkigheid op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens kinderfeestjes, communiefeestjes, verjaardagen, buurtfeestjes en vele andere kinderevenementen.

 

 


Prijs
1 uur
€ 795,-
2 uur
€ 895,-
3 uur
€ 995,-
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
DE BUURMANNEN voor kinderfeestje boeken, DE BUURMANNEN voor kinderfeestje inhuren, DE BUURMANNEN voor kinderfeestje huren, DE BUURMANNEN animatie, DE BUURMANNEN tijdens het kinderfeestje, DE BUURMANNEN prijzen, DE BUURMANNEN mogelijkheden, DE BUURMANNEN voor verjaardagen, DE BUURMANNEN in de bediening tijdens het kinderfeestje, DE BUURMANNEN boekingen, grappige BUURMANNEN tijdens het kinderfeestje, DE BUURMANNEN informatie, DE BUURMANNEN voor partijen, DE BUURMANNEN animatie acteurs, DE BUURMANNEN improvisatieacteurs, leuke DE BUURMANNEN, DE BUURMANNEN inhuren tijdens het kinderfeestje, DE BUURMANNEN boeken, DE BUURMANNEN mogelijkheden, DE BUURMANNEN tijdens het kinderfeestje, DE BUURMANNEN prijzen, DE BUURMANNEN huren in Utrecht, DE BUURMANNEN huren in Amsterdam, DE BUURMANNEN voor feesten en partijen, DE BUURMANNEN animatie acteurs, DE BUURMANNEN improvisatieacteurs.