Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Dames van het Kaasplankje

Op een Oer-Hollands feest, zijn deze dames zeker geen mosterd na de maaltijd.

Ondanks dat zij van een praatje en een grapje houden, zijn Loes en Margriet, gehuld in traditionele klederdracht, loyaal aan hun gele goud. Bemand met hun plankje gaan de dames rond met blokjes. Ze zijn een beetje pittig en belegen, maar jong van geest. Zelfs wanneer er een toastje uitgebracht moet worden, staan de Dames van het Kaasplankje voor in de rij!


De Dames van het Kaasplankje is een combinatie van Hollandse gezelligheid en het serveren van uiteenlopende kaasjes, dat is iets wat met vlaggetje en wimpel bovenaan staat. Tijdens het voetbal, verjaardag, première, congres, beurs of het buurtfeest, laten zij de kaas niet van hun brood eten.


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopening, verjaardag, productpresentatie, huwelijk, genereren van traffic naar uw beursstand en/of winkel/bedrijf, nieuwjaarsborrel, buurtfeest, evenement, etc.

 

 


Prijs
1 uur 2 acteurs
€ 795,- (1 act)
2 uur 2 acteurs
€ 895,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 2 acteurs
€ 995,- (1, 2 of 3 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
DAMES VAN HET KAASPLANKJE boeken, DAMES VAN HET KAASPLANKJE inhuren, DAMES VAN HET KAASPLANKJE huren, DAMES VAN HET KAASPLANKJE animatie, DAMES VAN HET KAASPLANKJE tijdens uw feest, DAMES VAN HET KAASPLANKJE prijzen, DAMES VAN HET KAASPLANKJE mogelijkheden, DAMES VAN HET KAASPLANKJE voor verjaardagen, DAMES VAN HET KAASPLANKJE in de bediening, DAMES VAN HET KAASPLANKJE boekingen, grappige DAMES VAN HET KAASPLANKJE, DAMES VAN HET KAASPLANKJE informatie, DAMES VAN HET KAASPLANKJE voor partijen, DAMES VAN HET KAASPLANKJE animatie acteurs, DAMES VAN HET KAASPLANKJE improvisatieacteurs, leuke DAMES VAN HET KAASPLANKJE, DAMES VAN HET KAASPLANKJE inhuren, DAMES VAN HET KAASPLANKJE boeken, DAMES VAN HET KAASPLANKJE mogelijkheden, DAMES VAN HET KAASPLANKJE op uw feest, DAMES VAN HET KAASPLANKJE prijzen, DAMES VAN HET KAASPLANKJE huren in Utrecht, DAMES VAN HET KAASPLANKJE huren in Amsterdam, DAMES VAN HET KAASPLANKJE voor feesten en partijen, DAMES VAN HET KAASPLANKJE animatie acteurs, DAMES VAN HET KAASPLANKJE improvisatieacteurs.