Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Oud Hollandse Bingo met Ans & Arie

U kent ze wel.. je komt ze tegen in de supermarkt, ziet ze zitten in de wachtkamer van de huisartsenpost, een restaurant of natuurlijk op vakantie... zo'n ruziënd stel, dat het gek genoeg toch al jaren met elkaar uithoudt. Ans en Arie Lubberink zijn samen zo'n stel.

Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten. Harde woorden, uithalende gillen.. maar altijd zonder schuttingtaal.. ja als je een potje bingo speelt.. doe t dan netjes!

U dient zelf voor de bingoprijzen te zorgen op uw feestlocatie, Ans en Arie doen de rest!


Dit echtpaar is bijzonder geschikt als presentatie duo tijdens de jaarlijkse bingo. Zij ontvangen uw gasten lichtelijk ruziënd bij de garderobe, want neemt Ans of Arie nou de jassen aan?


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopening, verjaardag, productpresentatie, huwelijk, genereren van traffic naar uw beursstand en/of winkel/bedrijf, nieuwjaarsborrel, buurtfeest, evenement, etc.

 

 


Prijs
1 uur 2 acteurs
€ 795,- (1 act)
2 uur 2 acteurs
€ 895,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 2 acteurs
€ 995,- (1, 2 of 3 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
ANS EN ARIE Bingo boeken, ANS EN ARIE Bingo inhuren, ANS EN ARIE Bingo huren, ANS EN ARIE animatie, ANS EN ARIE Bingo op uw feest, ANS EN ARIE Bingo tijdens uw feest, ANS EN ARIE Bingo prijzen, ANS EN ARIE Bingo mogelijkheden, ANS EN ARIE Bingo voor verjaardagen, ANS EN ARIE Bingo op uw bruiloft, ANS EN ARIE Bingo boekingen, gezellige Bingo met ANS EN ARIE, ANS EN ARIE informatie, ANS EN ARIE Bingo voor partijen, feest met ANS EN ARIE, ANS EN ARIE Bingo voor feesten en partijen, ANS EN ARIE animatie acteurs, ANS EN ARIE improvisatieacteurs.